Ons team 

De Energy Race is een gloednieuw project van Fawaka Ondernemersschool en Race Against Waste. De missie van Fawaka Ondernemersschool is om álle kinderen in Nederland kennis te laten maken met duurzaam ondernemen. Race Against Waste heeft als missie om iedereen te inspireren om op een leuke, makkelijke en praktische manier mee te doen in de transitie naar de circulaire economie. Samen slaan zij de handen ineen op weg naar een groenere toekomst!

 

Timmy de Vos | Directeur Race Against Waste

“Bijdragen aan een groenere, mooiere wereld is enorm leuk en kan al met kleine stapjes. Het motiveert en beloont, dit laat ik graag aan iedereen zien!”

 
   

Thiëmo Heilbron | Directeur Fawaka Ondernemersschool 

De kinderen zijn de toekomst! Graag geef ik ze een duurzaam gedachtegoed - zowel op sociaal als op groen vlak - én een mentaliteit van ‘niet lullen maar poetsen’ mee.  

 
   

 Tanja Stout | Projectmanager Energy Race 

"Het wordt met de dag urgenter om ons energie 'gedrag' te veranderen. Het heeft niet alleen groot effect op het klimaat, maar ook op onze portemonnee. Via het onderwijs kunnen we hierin meer bereiken dan waar dan ook. Dus, let’s go!"

 
   

Hanke Aalders | Projectmanager Energy Race

"Samen racen voor een groenere toekomst! Spelenderwijs leren over belangrijke thema’s is niet alleen leuk, maar ook waardevol."

 
   

 

Projectviering mei